logo Stichting Sint en Pietenactie Katwijk

Donatiefonds

Al ruim 22 jaar zamelt Stichting Sint en Pietenactie met ruim 130 vrijwilligers geld in voor een goed doel gericht op kinderen. Ieder jaar kozen wij een goed doel die de opbrengsten van onze Sinterklaas activiteiten van dat jaar ontving.

Sinds 2018 hebben wij het anders aangepakt en kunnen meerdere organisaties, projecten, verenigingen of particuliere initiatieven gericht op kinderen blij maken met een schenking.

Juist kleinschalige initiatieven komen vaak niet in aanmerking voor subsidie, zeker wanneer dit particulieren initiatieven betreft. Alle kleinschalige initiatieven uit de gemeente Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of Noordwijk die wat financiële ondersteuning kunnen gebruiken, en voldoen aan onze voorwaarden, kunnen een aanvraag bij ons indienen.

Met deze nieuwe werkwijze hopen wij iets terug te kunnen geven aan de kinderen in ons werkgebied.

Een aanvraag indienen?
Alleen initiatieven die voldoen aan onze voorwaarden worden in behandeling genomen. Deze vindt u onder de link Voorwaarden-donatiefonds 2024-2025

Voldoet u aan de voorwaarden? Vul dan –> hier het aanvraagformulier in.

Mocht de link niet werken dan kunt u de voorwaarden en het aanvraagformulier ook aanvragen per mail bij secretaris@sintenpietenactie.nl

Let op! In 2024 heeft u tot 1 juli de tijd om een aanvraag in te dienen. Lees goed de voorwaarden door en zie welke stappen er gevolgd dienen te worden omtrent de aanvraag.

Uit alle aanvragen maken wij een keuze en wij berichten u begin september weten of uw initiatief een donatie ontvangt.

De uitreiking van het donatiefonds zal begin oktober 2024 plaats vinden.

Uitreiking donaties 2023